Followers

Friday, 23 March 2012

2PPISMP RBT2

2PPISMP RBT 2. Inilah nama kelas aku. Full nya Reka Bentuk Teknologi. 2ppismp is nama sem kami. kami merupakan pelajar Program Pra Ijazah Sarjana Muda Perguruan di Institut Pendidikan Guru Kampus ...... hihihi J insyaAllah kami semua akan berjaya jadi guru yang cemerlang one day nanti. Aminnnnnn. Dulu aku RBT1. Tapi sekarang kelas dah dirombak balik n aku suka kelas aku yang sekarang. Aku nak kenalkan budak2 kelas aku dulu. Yang pertama,
mestilah yang tertua dikelas kami. orang mesolitik. 

Asri Bin Abas 

Chia (penolong kelas)

whoooooaa! banyaknya mkanan? hehehe she is ee joe :)

Fong. sangat susah nak cari gambar dia ni. haiyaaaaa~

Dylan. tapi lect selalu panggil dia dengan sebutan - DAILAN. hihihi he is our class monitor for this sem :)
dia sangat berwibawa. gudjob!

this is Angel. dia tak suka org panggil full name dia .hihi

ni Asyraf a.k.a acap. hihi aummmmm~

Vikneswaren a.k.a vicky. satu2nya rakyat berbangsa india kelas kami :)

ni Syafiq Ibrahim. kami panggil sekut beras sebab fb dia sekut beras. comel kan?

ini Syahira Azizi. panggil ira je. hihi 

Muhammad Hanis Che Zakaria a.k.a Anih

Firigje a.k.a Fimo. Sabahan boy

Azam Ezawan. the big bos. hohohoho

hasrull Aiman, juruteknik dalam kelas. kalau LCD tak dapat on,
Aiman la yg uruskan. hihihi

Siti Nur Syahirah tp dipanggil as ci ku cak :P

Masmunirah yang selalu disuroh diam. hehehehe

Zawani. wani wani wani :)

she is Loke :) comel kan?

Tan :) eiii susah jugak mencari gambar Tan ni. hihihi

Emma Salat. hebat tu Emma memasak. hihihi

ini Alin. orang Melaka, negeri bersejarah. huha 

N the last mestilah amoi micibes. Si empunya blog. Hehehehe saya sayang RBT2. susah senang kita bersama ye. kalau tak siap esaimen, kita buat2 tak ingat eh? ahhahaha tapi kita tetap lawan dalam game softball. hahahhahahahha!

nurul hidayah morni, aka amoi :)

Haaa, semua ni gambar sorang2 budak kelas amoi. Sekarang nak share gambar kami satu kelas sem ni. Kenangan terindah bersama-sama <3




biarkan kami terbanggggggggggg! up up in the way! hahahaha

team softball. musuh dipadang. yeahhhhh!

kenalpasti kami melalui nombor. hehehe

where is AMOIIIIII?? kenape ni man? heheheh



nak tengok wajah2 mengantuk? hahahaha








last word, RBT2 bolehhhhhh! :DDDD